forum.kulturistika.net forum.kulturistika.net
Vše o kulturistice
forum.kulturistika.net
FAQFAQ  HledatHledat  RegistraceRegistrace  ProfilProfil  Seznam uživatelůSeznam uživatelů  Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  Soukromé zprávySoukromé zprávy  PřihlášeníPřihlášení 

Ztráta 12kg po hospitalizaci v nemocnici - co nyní?

Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.kulturistika.net -> Začátečníci
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShaiMagal
nováček
nováček

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 7:34 pm    Předmět: Ztráta 12kg po hospitalizaci v nemocnici - co nyní? Citovat

Zdravím,

obracím se na tuto komunitu s problémem, který mě dost v oblasti posilování ovlivnil a potřebuji poradit, jak nyní pokračovat.

Začátkem června se mi stal úraz, při kterém jsem utrpěl otevřenou zlomeninu dolní čelisti, kterou mi následně na to zdrátovali. Včera mě pustili z nemocnice domů, s tím, že koncem měsíce mi dráty vyndají.

Tento úraz mi hodně znepříjemnil život. Mohu jíst jen tekutou stravu - jogurky, přesnídávky, omáčky, polévky, atd...

Díky tomu jsem zhubl za 3 týdny již 12 kg a ještě tak 10 dní se nebudu moct normálně stravovat, takže očekávám ještě nějaký pokles hmotnosti..

Před úrazem jsem měl 77 kg, nyní 65kg.
Je mi 20 roků, měřím 176 cm a posiluji 1,5 roku.

Rád bych se tedy informoval, jak nyní postupovat. Jakou stravu zvolit po dobu, kdy mohu stravu přijímat pouze tekutou(brčkem). Dále mě zajímá, jestli mám začít chodit cvičit do fitka hned a nebo jestli mám počkat, až budu moct normálně jíst. Nevím, jestli by bylo cvičení nyní na škodu nebo k užitku, když stejně nejím.

Doufám, že jsem uvedl vše potřebné a věřím, že mi poradíte Smile

Děkuji moc.
Dominik Ulrich
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Autor Zpráva
ali
občasný přispěvatel
občasný přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 8:33 pm    Předmět: Citovat

pockej s cvicenim ,az budes uplne OK.Pak zacni znova ,zlechka busit.Zanedlouho se ti vrati forma
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.kulturistika.net -> Začátečníci Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: