|
|
 |
|
gn nováček

|
|
 |
|
 |
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ty wole to co je, zrovnavat kreatin a testosteron...Najskor sa zamyslite ako funguje jedno a druhe, potom sa zamyslite ako funguje kreatin. A potom pridete nato, ze nema preco prestat fungovat... |
Tak asi este nikto nevyslovil slova, uz mi ten kreatin (namiesto kreatinu mozeme napisat hocico od slaniny az po testosteron) nebere tak ako predtym.
Nezrovnaval som to tak ako to tu predstavujes...jasne, ze to bude fungovat lepsie ako keby si to nebral vobec, ale ucinok sa bude znizovat. Prirastky hlavne na sile uz nebudu take. Ked najebes do seba kreatin prvykrat , tak sa Ti zasoby zvysia o neviem kolko nasobok a budes o dost silnejsi (su aj taki jedinci, ktorym nefunguje skoro vobec). Ked ho potom najebes znova tak sa Ti tie moznosti zasoby nemozu este zvysit o dalsi neviem kolko nasobkov...navyse telo sa trocha prisposobi na vyssie davky kreatinu a nebude ho vyuzivat v takom mnozstve (nechcem to zase zrovnavat s testosteronom, ale nieco podobne v malom...)....potreba cyklovania.
No myslim, ze sa zhodneme na tom, ze funguvat bude fungovat, ale pocitovany ucinok bude vo vacsine pripadov casom mensi (ceteris paribus).
Nezeres doplnky budes sa napriklad v tlaku motat (stagnovat) od 1.5 nasobku telesnej hmotnosti
Zeres doplnky aj s kreatinom zvysis ten prah o 20-30kg (v dobrom pripade).
Nasypes tak ta motanica bude okolo 2xTV
Moj laicky postoj... _________________ Som slaby, ale cisty! |
|